moi gekloi7

Recent afgerond evenement 1

IMG 1417

In het voorjaar krijgen de leerlingen een soort kennismakingsdag. Deze dag is bedoeld om het groepsgevoel te verstevigen. De leerlingen komen uit verschillende leerjaren en we moeten natuurlijk als één groep afreizen. Deze dag kwamen wat Afrikaanse rituelen aan bod (jambé) maar ook leren ballonvouwen wat daar in Afrika wel van pas komt met de kleine kinderen die we gaan vermaken. Een deel van de donatie gekregen van Stichting Steunfonds hebben we daar goed voor kunnen gebruiken. Deelnemers moeten goed voorbereid zijn als ze zo’n reis gaan maken. Teambuilding maar ook bewustwording is daarbij een belangrijk proces! In April 2016 hebben we (overigens ook al jaren met succes) een goede doelen dag voor de gehele school. De leerlingen die meegaan nemen de organisatie geheel voor hun rekening. De dag bestaat uit een fietstocht waarbij de klassen van het JTC onderweg opdrachten uit moeten voeren. Deze fiets “posten” zijn geheel in het teken van Afrika. Al onze leerlingen konden zich laten sponsoren voor deze tocht. Ook hier wordt een pracht bedrag opgehaald. Een succes dus.